Carrièretips

Aanbod Career Services

De afdeling Career Services van de Universiteit Utrecht bidet gedurende het jaar allerlei middelen aan om je te ondersteunen in je loopbaan.

CV-check en loopbaanbegeleiding

Heb je vragen over hoe je je carrière kunt opstarten?
Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met je facultaire career officer of een van de centrale career officers die voor alle faculteiten werken. Kijk hier wie de career officer van jouw faculteit is!

Vacaturebank

Vind een bijbaan, stage, traineeship of startersfunctie op JobTeaser! Op de UU vacaturebank zijn nog meer vacatures te vinden dan op de carrièredag. Kijk hier voor alle vacatures!

Doe een test

Kom erachter in welke fase je je bevindt en waar je behoefte aan hebt in je werkomgeving aan de hand van één of meerdere career tests! De tests zijn hier gratis toegankelijk voor UU-studenten.

Meer trainingen

Gedurende het jaar organiseert Career Services verschillende trainingen voor studenten aan de Universiteit Utrecht. Bekijk hier het actuele overzicht van alle loopbaantrainingen.

Oefen met online rollenspellen

Train je communicatieve vaardigheden door middel van video-rollenspellen op je laptop of mobiele telefoon. Klik hier voor meer informatie! 

Contact

Vragen? Mail naar careerservices@uu.nl

Like onze Facebook en LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven van Career Services evenementen, vacatures en actuele updates.

Bekijk onze YouTube video’s voor praktische tips over solliciteren, netwerken en nog veel meer!