Partners

De partners van de Carrièredag 2017

Universiteit Utrecht

UU-logo2011_CMYK

De Universiteit Utrecht wil studenten, naast hun studie, zicht geven op het loopbaanperspectief en ambities stimuleren. Daarom bieden wij met de Carrièredag een multidisciplinair academisch platform voor een optimale match tussen studenten en de arbeidsmarkt. Voor meer informatie zie de website van de Universiteit Utrecht.

Career Services

Careerservices logo

Career Services, een nieuw organisatieonderdeel van de Universiteit Utrecht, stimuleert studenten om meer inzicht te krijgen in hun drijfveren, talenten en interesses en op zoek te gaan naar toekomstmogelijkheden die daarbij passen. Ook reikt Career Services studenten netwerkmogelijkheden aan en helpt ze studenten om te leren solliciteren. 

Career Services heeft een aantal partnerships met bedrijven en organisaties om samen te werken aan de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Heeft u vragen over deze partnerships en wat deze voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op de website.

JabaTalks

logo-jabatalks

JabaTalks is een geautomatiseerde telefoon interview applicatie die recruiters in de eerste fase van het wervingsproces direct inzicht geeft in de soft skills, ervaringen, kennis en motivatie van de kandidaten. Het JabaTalks platform belt de kandidaat, stelt relevante vragen, neemt de antwoorden op en deelt deze interviews automatisch met het team. Net zo belangrijk: JabaTalks biedt ook kandidaten een snelle en gemakkelijke manier om hun talenten aan recruiters duidelijk te maken. Zo kunnen teams efficiënter dan ooit tevoren de meest gekwalificeerde kandidaten identificeren. www.jabatalks.com

Codex

powered-by-codex-light

Our registration system is created and powered by Codex