a.s.r.

Biography

Over a.s.r.

a.s.r. is de nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Met een omzet van € 4 miljard behoren we tot de grootste verzekeraars van Nederland.  Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta bieden we een breed assortiment aan verzekeringsproducten aan. Daarnaast bieden we spaar- en beleggingsproducten aan en zijn we als belegger onder meer actief in vastgoedexploitatie en -ontwikkeling. We zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Bij a.s.r. doen we waar anderen over praten. We maken goede producten, investeren duurzaam en leveren een flinke bijdrage aan de samenleving. We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling echt belangrijk en stimuleren eigen regie. Werken doen we plaats- en tijdonafhankelijk en vanuit ons fijne, duurzame kantoorgebouw.

Wil jij tijdens je studie waardevolle werkervaring op doen? Wij hebben regelmatig stageopdrachten en denken graag met je mee over een afstudeeronderwerp.

Studeer jij binnenkort af? Dan is ons traineeship misschien iets voor jou. Hiermee geef jij jouw carrière een vliegende start. Het duurt anderhalf jaar, en twee keer per jaar starten we met een nieuwe groep.

#persoonlijkeontwikkeling #duurzaaminvesteren #maatschappelijkverantwoordondernemen #eigenverantwoordelijkheid

Instagram: werkenbijasr