BMC

Biography

Over BMC

BMC partners in verbetering

Al meer dan 30 jaar werken wij samen met opdrachtgevers aan de verbetering van de kwaliteit van de publieke sector. BMC ondersteunt bij het adviseren over en implementeren van verbeteringen in beleid en uitvoering. Hoogwaardig advies en onderzoek gecombineerd met daadkrachtige inzet van beste interim-professionals, maakt BMC tot dé partner in verbetering voor de publieke sector.

Interim–professionals met verstand van zaken 

Ja, die hebben wij! Dat is ons antwoord op alle mogelijke vragen naar interim–professionals van onze opdrachtgevers uit de publieke sector. BMC detacheert gemotiveerde interim-professionals, die nog vandaag ingezet kunnen worden op uiteenlopende projecten en vervangingsvragen tegen scherpe tarieven. Met meer dan 750 ervaren energieke professionals, bewezen kennis van zaken en een uitgebreid netwerk van zzp’ers presenteren wij binnen 24 uur een passende kandidaat.

Hoogwaardig advies & onderzoek 

Samen met opdrachtgevers en kennisinstellingen werken ruim 100 (senior) adviseurs en onderzoekers aan duurzame uitvoeringspraktijken en nieuwe besturingsmodellen. In onze advies- en onderzoekspraktijk committeren wij ons aan maatschappelijke en financiële resultaten in het belang van de burger, de cliënt en de leerling.