Frisse Blikken

Biography

Over Frisse Blikken

 

Wat doet Frisse Blikken?
Frisse Blikken is dé partner voor organisaties met moderne uitdagingen die tijdelijk op zoek zijn naar jonge slagvaardige professionals. Daarnaast is Frisse Blikken dé springplank voor jong talent om alle kennis en ervaring op te doen om succesvol ondernemer te worden.

Wat doen jonge talenten dan bij Frisse Blikken?
“Frisse Blikken is dé springplank voor jong talent om in korte tijd de kennis, ervaring en het netwerk op te doen om succesvol ondernemer of ondernemend professional te worden”.

83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, en maar weinigen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken bestaat om dit talent te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van jonge professionals.

Als Frisse Blikker kijk je met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen. De wereld van grote organisaties die te maken hebben met moderne uitdagingen. Een wereld die vraagt om vernieuwing. Frisse Blikkers helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en beter aan te sluiten bij de consument, medewerker en omgeving van vandaag de dag. Dat is onze manier van denken, leven en werken.

Bij ons krijgen jonge starters de kans om de kennis, ervaring en het netwerk op te doen die nodig zijn om uiteindelijk succesvol zelfstandig ondernemer te worden.

Wil je meer weten?
Frisse Blikken is altijd op zoek naar nieuwe jonge talenten en frisse stagiair(e)s!

Bekijk onze website www.frisseblikken.com of onze Facebookpagina www.facebook.com/frisseblikken.