JongeHonden

Biography

Over JongeHonden

JongeHonden is dé organisatie om als ondernemende starter jouw talent te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een enthousiaste en ondernemende groep jonge academici met een praktische instelling. We vinden snel onze plek binnen nieuwe organisaties en functioneren vaak als echte spin-in-het-web. Samen run je het adviesbureau JongeHonden. Iedereen is er de baas, en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je stippelt zelf je route uit, maar je staat er niet alleen voor: de ideale springplank voor je carrière. Dat is werken bij JongeHonden.

We leggen verrassende verbanden en springen graag in het diepe. Sinds 2000 adviseren en begeleiden we freelancers, bedrijven en (semi-) publieke organisaties. Als adviesbureau drukken we onze eigen(wijze) stempel op het adviesvak. Dit doen we door kritische vragen te stellen, en vooral onszelf te blijven. We werken veel in het (semi-)publieke domein. We werken samen met onze opdrachtgevers aan de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen. Dit doen we vooral binnen de ruimtelijke ontwikkeling, zorg en het onderwijs.

Als actieve sparringspartner ondersteunen we daar seniors, teams en projecten. We werken er als spin-in-het-web, communicator, organisator of onderzoeker. Dat doen we vanuit uiteenlopende profielen. Van planoloog of sociaal geograaf tot bedrijfs-, bestuurs- en communicatiewetenschapper, alles hebben we in huis. Samen leveren we een essentiële bijdrage aan onze opdrachtgevers en onze eigen organisatie.