Qompas

Biography

Over Qompas

Qompas is uitgever van digitale keuzeproducten voor hoger opgeleiden op het gebied van studiekeuze, carrièreoriëntatie en persoonlijke ontwikkeling. Qompas CarrièreStart helpt studenten en starters bij het maken van een weloverwogen carrièrekeuze. Meld je aan voor onze workshop of kom langs bij de CV-check stand voor een gratis exemplaar van de Qompas SollicitatieGids ’17-’18. Meld je ook aan voor een account op Qompas CarrièreStart om optimaal gebruik te maken van onze carrièreservice.

Op onze website zijn uitgebreide bedrijfspresentaties van toporganisaties te vinden. Hoe ziet de bedrijfscultuur eruit? Welke mogelijkheden heb ik als starter? Wat ga ik straks verdienen? En hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Bovendien kun je via Qompas in contact komen met recruiters van top-500 organisaties.

Verder zijn er vacatures, business courses, inhousedagen, traineeships, startfuncties en stages te vinden in de evenementenkalender. Jij bent als eerste op de hoogte van alle relevante deadlines!

Wil jij je optimaal voorbereiden? Met de online SollicitatieTools en Tests kun je je op alle onderdelen van het sollicitatieproces grondig voorbereiden. Van netwerken tot brieven schrijven, van assessment tot arbeidsvoorwaardengesprek.

Qompas CarrièreStart helpt je dus met het voorbereiden van het sollicitatieproces, maar is ook handig als het afstudeermoment nog ver weg is. Als Qompas talent krijg je als eerste relevante vacatures doorgespeeld, kun je sparren met een Qompas consultant en voorgesteld worden aan bedrijven.

Profiteren van al deze voordelen? Kom langs bij onze stand of kijk voor meer informatie op http://www.carrierestart.qompas.nl/