De Volksbank

Biography

Over de Volksbank

De Volksbank gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank en BLG Wonen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

De Volksbank is een bedrijf van gewone mensen. We zijn een informele organisatie met zelfsturende teams en ruimte voor fun en plezier tijdens en na het werk. We hebben bijvoorbeeld een gameroom, maar ook een inhouse café. Verantwoordelijkheid is bij ons laag in de organisatie belegd. We kiezen voor flexibel werken in tijd en plaats. Een ochtendje uitslapen na een late avond is bij ons dus geen probleem. Uiteraard bieden wij je ruimte voor opleidingen door middel van een persoonlijk opleidingsbudget, maar ook door coaching on te job en talentenprogramma’s.

De Volksbank is op zoek naar enthousiaste junioren voor onze stages en junior posities. Wij bieden mogelijkheden aan binnen de doelgroepen: Business & Retail, Digital Marketing,  Finance & Risk, IT en Smart Banking. Als junior werk je aan je professionele ontwikkeling én aan jezelf. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en te gaan experimenteren met nieuw gedrag. We vertrouwen op jouw frisse blik en lef om ervoor te zorgen dat onze klanten 24 uur per dag betrouwbaar en efficiënt kunnen bankieren.

> Startersfuncties

> Stages