Unilever

Unilever

Biography

Over Unilever

Werken aan een betere toekomst, iedere dag. 

Dat is Unilevers visie. Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen én voor anderen. Miljoenen consumenten wereldwijd kiezen dagelijks voor een van onze vele succesvolle en sterke merken.

Werken bij Unilever kun je met recht een avontuur noemen. Je wordt continu uitgedaagd. Met onvoorspelbare consumenten, financiële voorstellen en logistieke uitdagingen. Maar ook met onvoorwaardelijke klantentrouw, technische hoogstandjes en heel belangrijk: een diversiteit aan collega’s.

Werken bij Unilever betekent samenwerken over de grenzen van landen, vakgebieden en business units heen. Je leert veel van andere inzichten en je kunt jouw kennis en visie delen. Je krijgt direct verantwoordelijkheid, inclusief de bijbehorende budgetten. Je leert je sterke en zwakke kanten kennen, maar ook je grenzen te verleggen. Zodat je kunt groeien. Professioneel en persoonlijk. Je bepaalt grotendeels zelf je eigen ontwikkeling. Wij helpen je daar graag bij door uitgebreide begeleiding te bieden on en off the job.