Voor organisaties

Informatie over de verschillende mogelijkheden op de Carrièredag

>> De inschrijving voor bedrijven voor de Carrièredag 2018 zijn gesloten. Interesse in de editie van volgend jaar? Stuur een mailtje naar careersday1@uu.nl <<

Over het evenement

Het evenement bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder vind je meer informatie over de specifieke onderdelen van de Carrièredag.

Dagprogramma 8 februari 2018

08.30 – 09.30 uur Inloop

09.30 – 10.30 uur Ronde 1 | Workshops, Individuele gesprekken en UU talks

10.45 – 11.45 uur Ronde 2 | Workshops, Individuele gesprekken en UU talks

11.45 – 13.30 uur Lunch

12.00 – 12.45 uur Spreker Elske Doets (collegezaal Megaron)

12.30 – 14.00 uur Recruitmentlunches met studenten

13.00 – 14.00 uur Ronde 3 | Workshops, Individuele gesprekken en UU talks

14.00 – 17.00 uur Bedrijvenmarkt

17.00 – 18.00 uur Netwerkborrel in zalen Alfa & Bèta

Over de workshops

De workshops vinden verspreid over 3 rondes plaats in het Marinus Ruppertgebouw. In de ruimte zijn een whiteboard, beamer, computer en Wi-Fi. Indien je nog extra wensen hebt kun je dit ons laten weten.

Over de individuele gesprekken

De individuele gesprekken vinden ook plaats in het Marinus Ruppertgebouw. Deze interviews vinden plaats met de door jou geselecteerde studenten.

Over de bedrijvenmarkt

Indien je een stand hebt op deze markt, begeleiden wij je naar de plek die voor jullie organisatie is bestemd. Wij zullen ervoor zorgen dat het benodigde materiaal dat je hebt aangegeven op ons inventarisatieformulier aanwezig is op deze plek.

Wij verzoeken je om minstens een half uur voor aanvang van de bedrijvenmarkt, dus om 13.45 uur, de standplaats volledig opgebouwd te hebben. Het is mogelijk om vanaf 11.00 uur de standplaats op te bouwen.

De ruimte per stand bedraagt 3 bij 2 meter. Je mag uiteraard zelf materialen meenemen (flyers, banners, etc.), mits dit allemaal binnen de bovengenoemde ruimte past.

Netwerkborrel (17.00 – 18.00 uur)

De bedrijvenmarkt zal afgesloten worden met een netwerkborrel. Deze vindt aansluitend aan de bedrijvenmarkt plaats op dezelfde locatie. Er zal voor hapjes en drankjes gezorgd worden. Je bent van harte welkom bij deze borrel om nog na te praten met de aanwezige deelnemers.

Vacaturebord

Ook dit jaar staat er een vacaturebord op de dag. Hier kun je al je vacatures en stages op laten hangen. Als u hiervan gebruik wilt maken, stuur je vacatures dan uiterlijk 1 februari naar ons toe via info.careersday@uu.nl. We kunnen deze vacatures ook online op onze website plaatsen.

Goodietafel

Wel is er op de dag zelf een goodietafel waar je goodies kunt aanbieden. Bovendien kun je flyers bij je stand of workshop geven aan geïnteresseerde studenten, maar het is niet de bedoeling om ze zomaar te actief te verspreiden.