Voor organisaties

Informatie over de verschillende mogelijkheden op de Carrièredag

OVER DE CARRIÈREDAG

Op donderdag 7 februari 2019 organiseert Career Services van Universiteit Utrecht haar 12e editie van de Carrièredag. Een dag waarop ambitieuze studenten, bedrijven en organisaties van verschillende disciplines elkaar leren kennen en verbindingen worden gelegd. De Carrièredag biedt hiervoor een multidisciplinair academisch platform voor een optimale match tussen studenten en uw organisatie of bedrijf.

Uw naam en merk wordt door deelname aan de Carrièredag beter bekend bij alle studenten via mailingen en sociale media vooraf en op dag zelf. Daarnaast spreekt u tijdens de verschillende onderdelen veel verschillende studenten. Studenten nemen deel om zich te oriënteren over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn veel studenten op zoek naar een stageplaats of startersfunctie, afhankelijk of het een bachelor- of masterstudent betreft.

ONDERDELEN VAN DE CARRIÈREDAG

Het evenement bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder vind je meer informatie over de specifieke onderdelen van de Carrièredag.

Bedrijvenmarkt

Op de bedrijvenmarkt kunt u door middel van een stand uw merk en naam zichtbaar maken en studenten persoonlijk ontmoeten en informatie verstrekken over stage- en afstudeermogelijkheden of carrièreperspectieven binnen uw organisatie. Dit is een uitstekende kans om alles wat uw organisatie te bieden heeft te presenteren en op een informele manier een grote hoeveelheid studenten aan te spreken. 

De ruimte per stand bedraagt 3 bij 2 meter. U mag uiteraard zelf materialen meenemen (flyers, banners, etc.), mits dit allemaal binnen de bovengenoemde ruimte past.

Workshops

Wilt u studenten aantrekken via een meer inhoudelijke benadering? Dan kunt u een door u geselecteerde groep studenten uitnodigen voor een workshop van 60 of 120 minuten. Studenten waarderen in een workshop vooral de combinatie van informatie en praktijk. Dus eerst een korte presentatie over uw bedrijf of organisatie en daarna een praktische case of oefening waarmee ze een professionele vaardigheid oefenen die in uw organisatie van belang is zoals pitchen, feedback geven of onderhandelen. De workshopruimtes bieden capaciteit aan 20 tot 100 studenten. 

Individuele gesprekken

Wilt u inhoudelijk met specifieke studenten spreken? Dat kan door een aantal individuele gesprekken te reserveren (maximaal 6 gesprekken). De studenten sturen bij aanmelding voor de Carrièredag hun LinkedIn-profiel en CV. Hieruit kan een selectie gemaakt worden.

Vacaturebord

Ook dit jaar staat er een vacaturebord op de dag. Hier kunt u vacatures en stages laten ophangen. Als u hiervan gebruik wilt maken, stuur je vacatures dan uiterlijk 1 februari naar ons toe via info.careersday@uu.nl. We kunnen deze vacatures ook online op onze website plaatsen.

Maatwerk

Wanneer de aangeboden onderdelen niet volledig aansluiten op uw wensen, is het mogelijk hierover contact met ons op te nemen. We helpen u graag met het nadenken over andere mogelijkheden. Een paar voorbeelden van toevoegingen zijn:
• Extra promotie van uw organisatie op onze website en/of sociale media
• Toevoeging van extra promotiemateriaal op de Carrièredag.

Deelname

Bent u geïnteresseerd om met uw organisatie komend jaar deel te nemen aan de Carrièredag van de Universiteit Utrecht? Klik dan hier om een bericht achter te laten! Iemand van de organisatie zal spoedig verder contact met u opnemen om uw deelname te bespreken.