Voor studenten

Ieder jaar wordt de Carrièredag georganiseerd voor alle studenten van Universiteit Utrecht. Door middel van deze dag wil de organisatie van de Carrièredag jou laten zien wat mogelijk is met jouw opleiding (stages, bijbanen, traineeships, startersbanen). Voor iedere student, ongeacht opleiding of studiefase, zijn diverse interessante organisaties aanwezig. 

Op de Carrièredag kan je op verschillende manieren in contact komen met de aanwezige organisaties. Zo kan je kennis maken met recruiters op de bedrijvenmarkt, een workshop volgen en/of een persoonlijk interview hebben met recruiters. Verder kan je je CV laten checken, een professionele foto laten maken of je laten adviseren bij je thesis. Om de dag goed af te sluiten, houden we een informele borrel aan het einde van de bedrijvenmarkt. De Carrièredag 2019 is een unieke mogelijkheid om je carrièreperspectief te verbreden. Bovendien is deelname aan de dag gratis!

Check de 
deelnemende organisaties van afgelopen jaar hier!

V E E L G E S T E L D E   V R A G E N

Wanneer is de Carrièredag?

De eerstvolgende editie van de Carrièredag zal plaatsvinde op 7 februari 2019!

Voor wie is de Carrièredag?

De Carrièredag is voor alle studenten aan de Universiteit Utrecht. Het maakt dus niet uit in welke studiefase of studierichting je zit!

Hoe kan ik me aanmelden voor de Carrièredag?

De link voor het inschrijven voor de Carrièredag 2019 komt in het najaar online.

Moet ik aan de UU studeren om naar de Carrièredag 2019 te komen?

Ja, de Carrìeredag is bedoeld voor studenten aan de Universiteit Utrecht uit elke studierichting en studiefase.

Kan ik helpen bij de organisatie van de Carrièredag 2019?

Ja, graag! Voor de Carrièredag zijn vrijwilligers hard nodig. Hier komt binnenkort meer informative over online. Nu al interesse? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier!

V A S T E   O N D E R D E L E N

Het programma voor 2019 is nog niet bekend. Er zijn wel een aantal onderdelen die ieder jaar terugkeren, waar je hieronder meer over kunt lezen.

Workshops
Ontmoet organisaties en ontdek hun mogelijkheden. Hoe is het om te werken bij een bepaalde organisatie? Wat krijgt een consultant voor zijn kiezen? En wat maakt een gemeente disruptief?

Ga in gesprek met een recruiter! In 30 minuten praten jullie over stage-, -baan of traineeshipmogelijkheden of een specifieke vacature.

Bedrijvenmarkt
’s Middags is er een bedrijvenmarkt, waarop organisaties met stands zijn vertegenwoordigd. Spreek op informele wijze met organisaties en kom meer te weten over wat zij jou te bieden hebben.

Netwerkborrel
Aan het einde van het evenement is er gelegenheid voor een drankje. Dit is jouw kans om goed te netwerken met een organisatie die jouw aandacht heeft gepakt.